Školení hygienického minima e-learning

375.00 

Cílem školení hygienického minima je seznámit zaměstnance stravovacího provozu se zásadami, které je třeba dodržovat při skladování, výrobě, přepravě a výdeji pokrmů, zabezpečení zdravotní nezávadnosti a bezpečnosti potravin. Školení je návodem, který pracovníky kuchyně metodicky vede k dodržování hygienických požadavků tak, aby byla zabezpečena výroba zdravotně nezávadných a jakostních potravin v souladu s platnou legislativou.

Výhody této formy studia:

  • Studujete z bezpečí a klidu domova nebo sborovny.
  • Studujete v čase, který vám vyhovuje nejlépe.
  • Nabyté vědomosti ověřujete jednoduchým testem na konci každé lekce.
  • Konkrétní situace a problémy konzultujete individuálně podle domluvy s lektorkou.
  • Výstupem je osvědčení o absolvování školení.
  • E – learningový kurz je oproti prezenční formě kurzu cenově zvýhodněn.​

Časový rozsah: 2 vyučovací hodiny
Zaváděcí cena za osobu: 350 Kč včetně DPH